Օրգանիզմը մաքրելու չորս միջոց
Բազուկի եւ խաղողի մզվածք
Ըստ դիետոլոգների, բազուկը հանդիսանում է արդյունավետ մթերքներից մեկը, որը նպաստում է օրգանիզմի դետոքսիկացիային: Այն լավացնում է մարսողական համակարգի աշխատանքը եւ նպաստում նրա մաքրմանը:
Կանաչ խառնուրդ
Սպանախի տերեւները պարունակում են նյութեր, որոնք լավացնում են աղիքների աշխատանքը: Սրանց շնորհիվ այս խառնուրդի օգտագործումը կարգավորում է մարսողական համակարգի աշխատանքը, դուրս է բերում շլակները եւ տոքսինները օրգանիզմից: Թարմ սպանախին ավելացնում են կոկոսի յուղ, մեղր, բանան եւ համասեռ զանգված ստանում:
Հաղարջի մզվածք
Հաղարջը անփոխարինելի է օրգանիզմի համար, որը ենթակա է ռադիոակտիվ նյութերի վնասակար ազդեցությանը, շնորհիվ իր կազմում պեկտինների մեծ քանակության: Նրա կարեւոր հատկությունն է կապել եւ դուրս բերել ծանր մետաղների միացությունները: Հաղարջին ավելացնում ենք տանձ, կիտրոնի հյութ, մեղր, քրքում եւ ջուր:
Գազարով եւ խնձորով վիտամինային կոկտեյլ
Վերցնում ենք կանաչ խնձորը, գազարը, լայմը եւ ստանում միասեռ զանգված: Գազարը նպաստում է աղիքների աշխատանքի կարգավորմանը, դուրս է բերում շլակները, թույները, ծանր մետաղների աղերը: Խնձորը եւս հարուստ է շատ վիտամիններով եւ միկրոէլեմենտներով, որոնք անհրաժեշտ են օրգանիզմին:
Կարծիքներ